Lease Huurkoop

WAT IS LEASE?
Als ondernemer wilt u graag vooruit. BTD Technics begrijpt dit en biedt u daarom de mogelijkheid om uw aankoop volledig of gedeeltelijk te leasen. Maar wat is precies leasing? Dit is een veel gestelde vraag, maar eigenlijk is het vrij eenvoudig. Leasing is een vorm van financiering die gebruikt kan worden bij de aankoop van een machine. De leasemaatschappij financiert de machine en u betaalt hiervoor maandelijks een vooraf afgesproken bedrag. Er zijn verschillende vormen van leasing (financial lease, operationele lease, etc.), maar wij spreken in dit geval van een financiële lease huurkoop.

LEASE HUURKOOP
Gedurende een financial lease huurkoop is de klant na het ondertekenen van het leasecontract economisch eigenaar van de machine. De machine staat direct op de balans. Dit kan boekhoudkundig voordelig zijn ten opzichte van huren. Deze leasevorm is erg interessant als er geen of onvoldoende financiële ruimte is of om de kasstroom te verbeteren. U hoeft geen grote investering te doen, maar wordt toch eigenaar van de nieuwe machine. Reserves blijven behouden om te kunnen ondernemen. Eventuele onderhoudskosten, waarde verminderingen of vermeerderingen zijn echter wel voor eigen rekening.

KREDIETCHECK
BTD Technics helpt u volledig met de financiële lease huurkoop en hebben daarvoor een samenwerkingsovereenkomst met de leasemaatschappij De Lage Landen (DLL).

DLL is een dochter onderneming van de Rabobank, hebben gunstige leasetarieven en is een vendor finance organisatie (30 mln Euro activa) met de volgende voordelen:

• tot 100% financiering mogelijk, incl. BTW
• Zowel nieuwe als gebruikte bedrijfsmiddelen
• Maandelijks de zelfde kosten

Bent u geïnteresseerd in leasen? Op basis van uw situatie kunnen wij als BTD Technics u direct online een lease voorstel doen op basis van uw specifieke wensen. Een kredietcheck zal daarbij automatisch gedaan worden.

Wat hebben wij nodig voor het maken van een lease aanbieding? Een KvK nummer, naam en adres van de koper.
Na acceptatie door DLL en met uw akkoord bevinding heeft u dus geen enkele financiële verplichting meer aan BTD Technics. DLL regelt daarna het leasecontract.

LEASEKOSTEN
De leasekosten zijn afhankelijk van de looptijd van het contract, het te leasen bedrag én van de actuele rentestand. Deze kosten worden maandelijks in rekening gebracht. Een leasetermijn kan ingesteld worden naar keuze, de looptijd ligt in ieder geval tussen de 24 en 72 maanden. Hoe langer de leasetermijn, des te lager de maandelijkse kosten. Echter betaalt u dan meer rentekosten ten opzichte van een kortere leasetermijn.

VOORDELEN
U bent direct economisch eigenaar van het bedrijfsmiddel. U kunt het dus ook direct opnemen op de balans van uw bedrijf, waardoor u gebruik kunt van maken van aantrekkelijke regelingen voor fiscale aftrek. U hoeft vooraf geen grote inleg te doen en u betaalt namelijk maandelijks een vast (relatief kleiner) bedrag.

INTERESSE
Interesse in het leasen van een BTD-machine? Neem dan contact met ons op (Contact).
Wij gaan kijken wat we voor u kunnen betekenen!